\documentclass{ahistodoc}
\usepackage[main=english, czech]{babel}
\usepackage{tabularx}
\usepackage[style=iso-numeric]{biblatex}
\addbibresource{bibliography.bib}
\begin{document}

\thispagestyle{empty}
\begin{otherlanguage}{czech}
\noindent
\huge\textbf{TL03000365 AHISTO}
\par\vspace*{0.1\baselineskip}\noindent
\large Historické prameny na dosah. Zpřístupnění středověkých písemných dokumentů formou kontextuální databáze
\par\vspace*{\baselineskip}\noindent
\Large Výsledek: TL03000365-V6 Nástroj na extrakci pojmenovaných entit a vztahů ze skenovaných textů
\par\vspace*{2\baselineskip}\noindent
\LARGE\textbf{Analýza funkčních požadavků a popis ověření funkčnosti}
\par\vfill\noindent
\large
\begin{tabularx}{\linewidth}{|l|X|}
\hline
\normalsize
Projekt & TL03000365 AHISTO -- Historické prameny na
dosah. Zpřístupnění středověkých písemných
dokumentů formou kontextuální databáze
\\ \hline
\normalsize
Řešitel & Fakulta informatiky, Masarykova univerzita
\\ \hline
\normalsize
Dokument & Uživatelská příručka a technická dokumentace
\\ \hline
\normalsize
Autor & Vít Novotný, Aleš Horák, Tereza Vrabcová
\\ \hline
\normalsize
Verze & 1.0
\\ \hline
\normalsize
Datum aktualizace & 26.\ 5.\ 2023
\end{tabularx}
\end{otherlanguage}

\tableofcontents
\listoffigures

\markdownSetup{snippet=witiko/ahisto/doc/noindent}

\chapter{Functional Requirement Analysis}
\markdownInput[shiftHeadings=1]{requirement-analysis.md}

\chapter{Validation}
\markdownInput[shiftHeadings=1]{validation.md}

\printbibliography[heading=bibintoc]

\end{document}